Wednesday, July 8, 2009

Na plazi

Sedeli sme pod slnecnikom na T-com plazi aj s kamaratmi a riesili nepodstatne veci. Odkedy som sa rozisla so svojim byvalym citim sa akosi nepohodlne v cisto damskej spolocnosti. Mam taky subjektivny pocit, ze vsetci na nas cumia. Ked sme s chalanmi lepi sa na nas ovela menej podivinov (ako napriklad moj byvaly kolega, otec troch dcer, cerstvy tridsiatnik, ktory chodik piatok SAM, t.j. uplne sam bez spolocnosti, do Sparxu a na kazdu otazku odpoveda pokyvanim hlavy).
My tri gracie sme zavislivo sledovali double date, ktory sa odohraval o par stolov dalej. Pariky ako z vystrihnute z Brava, vsetci asi v predmaturitnom rocniku. Bol stvrtok a kym podaktori z nas sa museli na druhe rano doplazit do roboty, oni si mohli uzivat 2 mesacnych prazdnin.
Nieco bude na tvrdeni, ze nasledujuce generacie dospievaju ovela rychlejsie nez tie predchadzajuce. Velmi neletme dotyky pod stolom, hlasny smiech, rec tela taka ocividna, ze na nich zizali este aj ludia z Hotela Danube na opacnom brehu.
Chlapci isli k baru a ked dievcatam doniesli drink, ta blondata usedrila svojmu frajerovi zo samej vdacnosti velmi vrucny a sexi bozk.
U nas pri stole zrazu ticho, vsetci sme so zatajenym dychom pozerali, ci sa chalanovi podari vymamit spod tolkej sacej sily. Podarilo. Vyzeral stastne a dievca sa spokojne usmialo.
"Vdacna," povedal viac sebe ako nam AJ.
Americanka sa nahla ponad stol.
"To jej doniesol len jeden drink, som zvedava, mu urobi, ked jej donesie celu flasu."

No comments: